Kurser

Grundkurs
Kontakta mig för vidare information          Klicka här för att kontakta oss

På grundkursen arbetar jag med att lägga en god grund att stå på som hundägare. Jag lägger stor vikt på att bygga en fungerande kontakt/dialog mellan hund och förare där hunden söker kontakt och svarar på dom signaler vi skickar trots störningar. Vi blandar alla åldrar och raser för att ge er en så bred och bra bild som möjligt av vad hundträning är.
Kursen är 8 gånger á 2 timmar.

Fortsättningskurs
Kontakta mig för vidare information          Klicka här för att kontakta oss

Kursen är till för dem som gått grundkursen eller tränat privat och som vill utvecklas ytterligare. Störningarna ökar och hundarna är till större del lösa. Passivitet varvas med aktivitet och inkallning under lek. Allting i högt tempo och lite högre krav på förare och hund.
Kursen är fyra gånger á 2 timmar. 

Problemhund
Kontakta mig för vidare information          Klicka här för att kontakta oss      

Begreppet problemhund är en lika omdebatterad som vanlig benämning på en hund som av ägare och/eller omgivning uppfattas som problematisk och onormal i olika avseende. Sanningen brukar vara att de oftast inte alls är speciellt annorlunda utan att förare och hund bara inte pratar samma språk. Till skillnad från många andra välkomnar jag  dessa hundar och deras ägare till våra träningar och hundkurser. Det är trots allt dom som har det största behovet av att få  hjälp.

Har ni några frågor så tveka inte att höra av er.
Telefon : 0708 729696
Epost : h.waldemarson@me.com eller Alfahundenkontakt formulär

Med vänlig hälsning,
Henrik på Alfahunden